Vi tilbyder følgende

Vi tilbyder

VINDUESPOLERING

Hos Total-Polering specialiserer vi os i vinduespolering.
Vi servicerer både privat- og erhvervskunder.

Herunder har vi faste serviceaftaler med en række boligforeninger, som nyder godt af vores professionelle vinduespolering.

Vi tilbyder grundig og professionel rengøring af ruder til alle kundetyper. Både private og virksomheder er garanteret den samme omhyggelige service. Vi sætter en ære i, at vores kunders ruder holdes blanke og fri for smuds.

Hvorfor vinduespolering?

Der kan være mange grunde til at lade en professionel vinduespudser tage sig af rengøringen af vinduerne. Først og fremmest ser skinnende og polerede ruder pæne ud – både i hjemmet og på arbejdspladsen. Og med Total-Polering på opgaven er du sikret en kompetent og gennemført vinduespolering.

For virksomheder er et rent vinduesparti desuden et signal til omverdenen, der udstråler professionalisme, overblik og ordenssans. Rene vinduer forbedrer i øvrigt lysindfaldet og tillader det naturlige dagslys at komme ind på arbejdspladsen. Og der er intet som sollys til at holde humøret og motivationen oppe.

Vinduespolering når du har brug for det

Desværre er vinduespolering ikke altid så højt prioriteret. I hjemmet kan hverdagens sysler og øvrige pligter hurtigt overskygge behovet for vinduespolering. Ligeledes har de fleste virksomheder travlt med andre opgaver, og i en stresset hverdag er der måske sjældent tid til at tænke på, hvornår det er tid til en vinduespolering. Netop derfor kan det være en fordel at indgå et samarbejde med en vinduespudser, som har polering af dine ruder som sin førsteprioritet.

Hvorfor vælge Total-Polering?

  • Høj kvalitet og service
  • Faste serviceaftaler
  • Skræddersyede samarbejdsaftaler
  • Vinduespolering der udføres med omhu

Som kunde vælger du selv omfanget af vores ydelser. Vi tilbyder både enkeltydelser og serviceaftaler. Især for større virksomheder kan en fast serviceaftale, hvor vi kommer og pudser ruderne med faste intervaller, være fordelagtig. Det giver tid til, at I kan fokusere på jeres arbejde – uden at skulle skænke vinduespoleringen en tanke.

Kontakt

Total-Polering
Synnedrupvej 40
8340 Malling
Denmark
+45 24 44 42 44
total-polering.dk

Find vej

×

Menu

Ring til os

Kontakt os