Om Total-Polering

Om os

Hos Total-Polering har vi fokus på altid at yde vores bedste service.
Godt samarbejde med vores kunder og en professionel udførelse, er det der driver os.

Hos Total-Polering gør vi ikke forskel på vores kunder. Det betyder, at både private kunder og erhvervskunder er garanteret den samme venlige behandling og professionelle service. Vi sætter en ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde – altid med en sans for detaljen.

Hvem er vi?

Først og fremmest er vi en virksomhed, der pudser vinduer. Vores håndværk er en grundig og professionel vinduespolering. Men vi er også en virksomhed, der tror på, at kemi og god kundekontakt er alfa og omega, når man driver en servicevirksomhed.

Vores arbejdsplads er dit hjem, kontor eller butik. Det betyder, at vi er gæst hos dig, når vi udfører vores vinduespolering. Derfor finder vi det naturligt, altid at udføre vores arbejde med en vis portion respekt for de rammer vi befinder os i. Netop derfor har vi også et solidt samarbejde og en god kontakt med alle vores kunder – både private, virksomheder og boligforeninger.

God service og god tid

Selvom man som professionel i servicebranchen kommer rigtigt langt med venlighed og god kemi, ved vi også, at man som servicevirksomhed har én særlig hovedopgave – at levere en god og tilfredsstillende service.

For os betyder god service først og fremmest, at vi leverer et ydelse, som lever op til kundernes krav og forventninger. Men det betyder også, at vi tager os god tid. God tid til at udføre vores arbejde med omhu – men også god tid til at omgås vores kunder på en måde som de husker os for.

Kontakt

Total-Polering
Synnedrupvej 40
8340 Malling
Denmark
+45 24 44 42 44
total-polering.dk

Find vej

×

Menu

Ring til os

Kontakt os